Kövess minket!
Keresés
Szerzők
Kategóriák

Címkék

afonya (1) ananaszle (1) Ankle (1) Asics (1) bio (1) Boka (1) Bokaszorító (1) brownie (3) búzafűlé (1) céklalé (1) cleaneating (48) Combat (1) Compression (1) csiga (1) cukormentes (5) dieta (62) edzes (1) egeszseg (40) elsohet (1) elsonap (2) etteremteszt (1) fagyi (1) fánk (1) felkeszules (1) Fiametta (1) Fit-Active (1) Futás (3) gastro (66) gasztro (62) Gloves (1) glutenmentes (4) harmadikhet (7) harmadiknap (2) harmincadiknap (1) harmincegyediknap (1) harmincharmadiknap (1) harminchatodiknap (1) harminckettediknap (1) harminckilencediknap (1) harmincnegyediknap (1) harmincnyolcadiknap (1) harmincotodiknap (1) hatlapos (1) hatodikhet (6) hatodiknap (1) hetediknap (1) Hideg (2) huszadiknap (1) huszonegyediknap (1) huszonharmadiknap (1) huszonhatodiknap (1) huszonhetediknap (1) huszonkettediknap (1) huszonkilencediknap (1) huszonnegyediknap (1) huszonnyolcadiknap (1) huszonotodiknap (1) Hyperwarm (1) Ízületvédelem (1) kakaos (1) Kesztyű (1) kilencediknap (1) Knee (1) kocka (1) Kompressziós (1) light (60) masodikhet (7) masodiknap (1) Megelőzés (1) miri (69) muffin (1) My protein (2) Nadrág (1) negyedikhet (8) negyediknap (2) negyvenediknap (1) Nike (2) nyolcadiknap (1) otodikhet (8) otodiknap (1) paleo (3) PinkCadillac (1) pite (1) Pro (2) recept (65) répalé (1) review (7) rudi (1) sajttorta (2) Sleeve (1) SpartanRace (2) Sportsérülés (1) Steinberger (5) stories (2) szilvas (1) tábor (1) Tél (2) Térd (1) Térdszorító (1) Tights (1) tisztitókúra (5) tizediknap (1) tizenegyediknap (1) tizenharmadiknap (1) tizenhatodiknap (1) tizenhetediknap (1) tizenkettediknap (1) tizenkilencediknap (1) tizennegyediknap (1) tizennyolcadiknap (1) tizenotodiknap (1) torta (1) trend (47) Tréning (2) turo (1) turorudi (1) turotorta (1) Védelem (1) vega (3) vegan (1) vendegblogger (3) Winter (1) zab (1) zabkeksz (1) zoldsegle (1)

Reggeli: Mandulatejes zabkása, eperszósszal



Hozzávalók: 40 gr zabpehely, 2 dl mandulatej, 2-3 szem eper, édesítő

Elkészítés: Mérjünk ki 40 gramm zabpelyhet egy kisebb edénybe, mely hőálló. Öntsünk rá 2 dl mandulatejet és ízlés szerint édesítőt. Keverjük össze és 4-5 percig forraljuk össze. Míg hűl a zabkásánk, ez idő alatt az epret turmixszoljuk össze. Adjunk hozzá egy kávéskanál eritritet vagy valamilyen édesítőt. Forraljuk össze az cukorhelyettesítőt a pépesített eperrel. Körülbelül 2-3 perc ez a folyamat. És máris önthetjük a zabkásánkra. Várjuk meg amíg kihűl és fogyasszuk egészséggel.

Tízórai: Narancsjuice

Ebéd: Brokkoli krémleves palacsintával



Brokkoli krémleves hozzávalók: 1 fej brokkoli, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma , só, bors, 1 evőkanál light margarin, vagy kókuszzsír, 1 dl zsírszegény tejszín

1 evőkanál kókuszzsíron pirítsuk meg a felvágott hagymát, adjuk hozzá a felaprított fokhagymát is, majd tegyük bele a megmosott, rózsáira szedett brokkolit. Fel kell önteni annyi vízzel, hogy ellepje a brokkolit. Ha több vizet teszel bele, akkor sokkal hígabb lesz, inkább legyen sűrűbb a végeredményt, azt nyugodtan tudod hígítani. Ízesítsük sóval, borssal. Fedő alatt főzzük puhára. Ha megfőtt, akkor egy botturmix segítségével kell pürésíteni és hozzáönteni a tejszínt. Ha elkevertük benne a zsírszegény tejszínt, akkor még 2-3 percig forraljunk rajta egyet és máris fogyasztható.


Zabpalacsinta hozzávalók: 2 db tojás, 40 g zabpehelyliszt vagy CH csökkentett lisztkeverék, 2 dl ásványvíz, pár csepp kókuszolaj a tepsi kikenéséhez, 1 kisdoboz natúr joghurt, 3-4 szem eper

A tojásokat, lisztet és ásványvizet kikeverjük. Pár percig pihentetjük. Ez idő alatt a joghurtot elkeverjük édesítővel. Pár csepp kókuszolajon kisütjük a palacsintákat és a joghurtos krémmel megtöltjük, gyümölccsel tálaljuk.

Uzsonna: Túrófánk (Receptünket itt találod)

Vacsora: Sült édesburgonya fokhagymás tejföllel, uborkával



Hozzávalók: 1 db nagyobb édesburgonya, 3-4 ek. tejföl, fokhagyma, kígyóuborka, olívaolaj

Elkészítés: Mossuk meg az édesburgonyát. Pucoljuk meg, majd karikázzuk fel és helyezzük egy nagyobb tepsibe a burgonyakarikákat. Csepegtessünk rá nagyon kevés olívaolajat és süssük 15 percig 200 fokon. Mialatt sül, addig a tejfölt kanalazzuk egy kis tálba, nyomjunk bele egy fokhagymát, sót, borsot, oregánót. Az uborkát vágjuk fel. És máris kész a sült édesburgonyánk, tejfölös-fokhagymás mártogatós szósszal, uborkával.


Kövessétek nyomon ezt a 40 napot, és Ti is kapcsolódjatok be!

A bejegyzés trackback címe:

https://gymer.blog.hu/api/trackback/id/tr858602710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása