
Hozzávalók: 200 gr túró, 1 kis doboz natúr joghurt, 30 gr fehérje, fél csomag vaníliás gluténmentes pudingpor, 1 db tojás, eper, édesítő
Elkészítés: A túrót mérjük ki egy tálba, adjuk hozzá a joghurtot, fehérjeport, pudingport,tojást és édesítőt. Jól keverjük össze. 2-3 szem epret vágjunk fel és adjuk a túrós krémhez. Helyezzük a krémünket egy kisebb tálkába és 20 percig süssük 180 fokon.
Tízórai: 1 alma, pár szem dióval
Ebéd: Grill zöldségek nyárson, salátaágyon, mozzarellával és paradicsommal
Uzsonna: Kókuszkocka

Hozzávalók: 80 gr kókuszliszt, 2 tojás, 1,5 dl víz, édesítő, vaníliaaroma, fél csomag sütőpor, kókuszreszelék, kakaópor,kókuszolaj
Elkészítés: A tojásokat jól mossuk meg, majd válasszuk szét. A fehérjét verjük keményedésig, a sárgáját adjuk a kimért kókuszliszthez. A lisztes keverékhez öntsünk pár csepp vaníliaaromát, fél csomag sütőport, édesítőt és 1,5 dl vizet. Majd forgassuk hozzá óvatosan a tojásfehérjét. A nyers tésztát öntsük egy kisebb négyszögletű tepsibe és tegyük be a sütőbe 30 percre . Ha kihűlt a tésztánk,akkor vágjuk fel kisebb négyzetekre. A csokis külsőhöz a kakaóport keverjük össze 2 evőkanál olvasztott kókuszolajjal. A csokis krémünkbe és kókuszreszelékbe forgassuk a kockákat. 1 órára tegyük a hűtőbe és máris fogyasztható.
Vacsora: Ananász grillezve
Hozzávalók: 1 db ananász, 1 evőkanál eritrit, 2 evőkanál kókuszolaj,1 teáskanálnyi fahéj
Elkészítés: Az ananászt pucoljuk meg, majd vágjuk vékony szeletekre vagy kockázzuk fel és húzzuk nyársra. A gyümölcsöt fektessük el egy serpenyőben, majd az összekevert cukor-kóuszolaj-fahéj kombinációját kenjük a gyümölcsre, amit 10 percig forgatva süssünk. A sütési idő alatt az ananász kicsit megpuhul, a „cukros” keverék pedig karamellizálódik.
Kövessétek nyomon ezt a 40 napot, és Ti is kapcsolódjatok be!