
Hozzávalók: 200 g zsírszegény túró, 1 kisdoboz natúr joghurt, 1 db tojás, természetes édesítő (eritrit/ xilit), áfonya, gullon diabetikus keksz (Itt megvásárolhatod)
Elkészítés: A hozzávalók egy tálba jól összekeverjük, a kekszet beletördeljük és hőálló tálkában 20 perc alatt megsütjük. Megvárjuk míg kihűl és egy éjszakára hűtőben pihentetjük.
Tízórai: Vitamix juice

Hozzávalók: 2 db narancs, 1 db grapefruit
Elkészítés: A narancs és a grapefruit levét kifacsarjuk és egészséggel fogyasztjuk.
Ebéd: Spenótfőzelék, tökörtojással
Hozzávalók: 1 csomag fagyasztott spenót/ 50 dkg friss spenótlevél, 2 evőkanál kókuszolaj, 1 evőkanál zabpehelyliszt, 2 gerezd fokhagyma, 1 dl tej, só, bors, 2 db tojás
Mossuk meg a spenótot, tépjük le a levelek szárait. Főzzük meg sós vízben, csepegtessük le, majd a leveleket fel kell aprítani. Ha mirelit spenótból készítjük, akkor csak annyi a dolgunk, hogy egy lábasba belehelyezzük a spenótot és megvárjuk amíg felolvad. Addig elkészítjük a rántást a kókuszolajból, a fokhagymából és a lisztből. Melyhez hozzáadjuk a tejet. Csomómentesen elkeverjük ,és hozzáadjuk a spenóthoz. Fűszerezzük, majd összeforraljuk alaposan. A tojásokat 7-8 perc alatt megfőzzük.
Uzsonna: Banános-csokis zabgolyó
Hozzávalók: 90g apró szemű zabpehely, 1 banán, 4 evőkanál zsírszegény holland kakaó, 4 evőkanál aszalt vörös áfonya, 5 szem kimagozott datolya
Elkészítés: A hozzávalókat turmixgépbe alaposan keverjük össze. Formázzunk a masszából golyókat. Helyezzük a hűtőbe. Majd pár óra elteltével fogyasszuk.
Vacsora: Joghurt, blueberry cheesecake fehérjeporral és cukormentes eperkrémmel

Hozzávalók: 150 g natúr joghurt, 20 g áfonyás-sajttortás fehérjepor, 5 szem eper, természetes édesítő
Elkészítés: Az epret mossuk meg, botmixer segítségével turmixoljuk össze édesítővel. Majd a joghurtot alaposan keverjük el a fehérjeporral és máris önthetjük rá az epres réteget.
Kövessétek nyomon ezt a 40 napot, és Ti is kapcsolódjatok be!