Kövess minket!
Keresés
Szerzők
Kategóriák

Címkék

afonya (1) ananaszle (1) Ankle (1) Asics (1) bio (1) Boka (1) Bokaszorító (1) brownie (3) búzafűlé (1) céklalé (1) cleaneating (48) Combat (1) Compression (1) csiga (1) cukormentes (5) dieta (62) edzes (1) egeszseg (40) elsohet (1) elsonap (2) etteremteszt (1) fagyi (1) fánk (1) felkeszules (1) Fiametta (1) Fit-Active (1) Futás (3) gastro (66) gasztro (62) Gloves (1) glutenmentes (4) harmadikhet (7) harmadiknap (2) harmincadiknap (1) harmincegyediknap (1) harmincharmadiknap (1) harminchatodiknap (1) harminckettediknap (1) harminckilencediknap (1) harmincnegyediknap (1) harmincnyolcadiknap (1) harmincotodiknap (1) hatlapos (1) hatodikhet (6) hatodiknap (1) hetediknap (1) Hideg (2) huszadiknap (1) huszonegyediknap (1) huszonharmadiknap (1) huszonhatodiknap (1) huszonhetediknap (1) huszonkettediknap (1) huszonkilencediknap (1) huszonnegyediknap (1) huszonnyolcadiknap (1) huszonotodiknap (1) Hyperwarm (1) Ízületvédelem (1) kakaos (1) Kesztyű (1) kilencediknap (1) Knee (1) kocka (1) Kompressziós (1) light (60) masodikhet (7) masodiknap (1) Megelőzés (1) miri (69) muffin (1) My protein (2) Nadrág (1) negyedikhet (8) negyediknap (2) negyvenediknap (1) Nike (2) nyolcadiknap (1) otodikhet (8) otodiknap (1) paleo (3) PinkCadillac (1) pite (1) Pro (2) recept (65) répalé (1) review (7) rudi (1) sajttorta (2) Sleeve (1) SpartanRace (2) Sportsérülés (1) Steinberger (5) stories (2) szilvas (1) tábor (1) Tél (2) Térd (1) Térdszorító (1) Tights (1) tisztitókúra (5) tizediknap (1) tizenegyediknap (1) tizenharmadiknap (1) tizenhatodiknap (1) tizenhetediknap (1) tizenkettediknap (1) tizenkilencediknap (1) tizennegyediknap (1) tizennyolcadiknap (1) tizenotodiknap (1) torta (1) trend (47) Tréning (2) turo (1) turorudi (1) turotorta (1) Védelem (1) vega (3) vegan (1) vendegblogger (3) Winter (1) zab (1) zabkeksz (1) zoldsegle (1)
Szerintem nem csak nekem okoz fejtörést, ha ebédelni vagy vacsorázni szeretnék valahol és valami finom, egészséges ételre vágyok. Ebédre még csak-csak találok egy-két helyet ahol nagyjából egészségesen lehet étkezni (egy kis csalással pl. cézár öntet), de vacsorára szerintem nem igazán lehet diétásat, tényleg egészségeset enni.

Arra gondoltam, megosztom veletek azokat a salátákat, egészségesebb ételeket, melyeket a városban (Budapesten) lehet kapni és leírom a tapasztalataimat. Az első versenyző egy Cézár saláta pirított csirkemellel, melyet a Ráday utcában lévő Pink Cadillac-ben fogyasztottam el.



Ahogy a képen is látszik (bár este fotóztam, így a kép minősége nem a legjobb), de meg kell hagyni, elég jól nézett ki. Méretre rendben van, szerintem nők bőven jól laknak vele. Egy nagyobb étkű férfi viszont már nem biztos. Sőt…

Lássuk, mit hozott a kóstolás és a látvány. Nagyon tetszett a salátában, hogy nem tocsogott a szószban (mint tudjuk, abban van a legtöbb kalória), épp annyi volt rajta, hogy nem volt száraz az étel. A kompozíció igen esztétikusra sikerült, így arra 4,5 csillagot adok (nem szeretném már az első tesztnél kiosztani a maximális 5 csillagot), ízre viszont nem volt több a "jónál".

Elég egyszerű salátáról van szó, egy-két saláta levél, csirkehús, sajt, pirítós és balzsamecet. A hús puha volt, ami plusz pont, de azért még bőven elviselt volna zöldségeket a mix. A sajt nem sima trappista volt, de azért valljuk be, 1700 forintért ezt el is várja az ember.

Összességében az alábbi pontokat adnám a salátára:

  • Íz: 4 (jó)
  • Látvány: 4,5 (jó)
  • Adag: 3,5 (közepes)
  • Ár/érték arány: 3 (közepes)
  • Fitnesz faktor: 3,5 (közepes)


Gymer pont: 3,7

Konklúzió:
Ha épp a Kálvin tér felé jártok, és nem jut eszetekbe más salátás hely, egy ebédre vagy vacsorára jó megoldás, de egyébként nem feltétlenül mennék vissza repetázni.


#Gymer #Gymerblog #Bonappetit #Teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://gymer.blog.hu/api/trackback/id/tr258054200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása