Kövess minket!
Keresés
Szerzők
Kategóriák

Címkék

afonya (1) ananaszle (1) Ankle (1) Asics (1) bio (1) Boka (1) Bokaszorító (1) brownie (3) búzafűlé (1) céklalé (1) cleaneating (48) Combat (1) Compression (1) csiga (1) cukormentes (5) dieta (62) edzes (1) egeszseg (40) elsohet (1) elsonap (2) etteremteszt (1) fagyi (1) fánk (1) felkeszules (1) Fiametta (1) Fit-Active (1) Futás (3) gastro (66) gasztro (62) Gloves (1) glutenmentes (4) harmadikhet (7) harmadiknap (2) harmincadiknap (1) harmincegyediknap (1) harmincharmadiknap (1) harminchatodiknap (1) harminckettediknap (1) harminckilencediknap (1) harmincnegyediknap (1) harmincnyolcadiknap (1) harmincotodiknap (1) hatlapos (1) hatodikhet (6) hatodiknap (1) hetediknap (1) Hideg (2) huszadiknap (1) huszonegyediknap (1) huszonharmadiknap (1) huszonhatodiknap (1) huszonhetediknap (1) huszonkettediknap (1) huszonkilencediknap (1) huszonnegyediknap (1) huszonnyolcadiknap (1) huszonotodiknap (1) Hyperwarm (1) Ízületvédelem (1) kakaos (1) Kesztyű (1) kilencediknap (1) Knee (1) kocka (1) Kompressziós (1) light (60) masodikhet (7) masodiknap (1) Megelőzés (1) miri (69) muffin (1) My protein (2) Nadrág (1) negyedikhet (8) negyediknap (2) negyvenediknap (1) Nike (2) nyolcadiknap (1) otodikhet (8) otodiknap (1) paleo (3) PinkCadillac (1) pite (1) Pro (2) recept (65) répalé (1) review (7) rudi (1) sajttorta (2) Sleeve (1) SpartanRace (2) Sportsérülés (1) Steinberger (5) stories (2) szilvas (1) tábor (1) Tél (2) Térd (1) Térdszorító (1) Tights (1) tisztitókúra (5) tizediknap (1) tizenegyediknap (1) tizenharmadiknap (1) tizenhatodiknap (1) tizenhetediknap (1) tizenkettediknap (1) tizenkilencediknap (1) tizennegyediknap (1) tizennyolcadiknap (1) tizenotodiknap (1) torta (1) trend (47) Tréning (2) turo (1) turorudi (1) turotorta (1) Védelem (1) vega (3) vegan (1) vendegblogger (3) Winter (1) zab (1) zabkeksz (1) zoldsegle (1)
április 22

Reggeli: Banánpalacsinta mogyoróvajjal és karamellel



A banánpalacsinta egy büntetlen édesség. Paleo diétázók étrendjébe is tökéletesen passzol. Pár perc alatt elkészül, glutént, cukrot nem tartalmaz és vetekszik a hagyományos palacsintával. Mindenképp próbáljátok ki.

Hozzávalók: 3 db érett banán, 2 evőkanál zabpehelyliszt, 1 db tojás, 1 dl tej, kókuszolaj, 1 evőkanál mogyoróvaj és cukormentes karamellszirup (elhagyható/ízlés szerint)

Elkészítés: A banánokat hámozzuk meg. 2 db banánt villával pépesre törjünk össze. Adjuk hozzá a tojást, zabpehelylisztet és a tejet Jól keverjük el. Az érett banánnak elég édes íze van, így nincs szükségünk további édesítőre. 5-10 percet hagyjuk állni. A 3. banánt szeleteljük fel, erre a későbbiekben lesz még szükségünk.

1 evőkanál kókuszolajat hevítsünk fel serpenyőben. Helyezzük bele a palcsintatésztát és egy palacsintába 2-3 karika banánt. Süssük mindkét oldalát 1-2 percig. Ebből a mennyiségből kb. 5-6 kisebb palacsinta lesz.

Tízórai: Proteines kókuszgolyó

Hozzávalók: 250g sovány túró, 90g protein por (vaníliás/csokis/ízlés szerint), természetes édesítő, zsírszegény kakaópor, kókuszreszelék

A hozzávalókat a kókuszreszelék kivételével gyúrjuk össze. Hagyjuk a hűtőben állni 1-2 órát. Majd forgassuk kókuszreszelékbe. Jó étvágyat!

Ebéd: Zöldségspagetti

Nyers spagettit?! IGEN!

Abszolút gluténmentes, és abszolút egészséges ebéd vagy vacsoraötlet! Igazi reform recept, ami még gusztusos, és finom is!

A cukkíni azért alkalmas spagetti készítésére, mert az állaga ropogós, mégis puha, az íze pedig semleges, nem dominál benne egy alapíz sem. A színe is megfelelő, ha meghámozzuk, akkor teljesen fehér, így a tányéron nem is nagyon lehet látni, hogy miből is van az a tészta.

Hozzávalók a tésztához: 2 kisebb cukkíni meghámozva, 1 kiskanál só

Hozzávalók a mártáshoz: 3 nagy gomba, 1 kanál oliva olaj, 2 fokhagyma gerezd, csipet só, egy csipet bors, pár csepp citromlé, víz Elkészítés: A cukkinit vékony csíkokra vágjuk. Tegyünk rá egy kiskanál sót, és jól masszírozzuk bele. 10 perc múlva öntsük le róla a keletkezett folyadékot, majd öblítsük le róla a sót.

A mártáshoz pakoljunk mindent bele a turmixgépbe (a cukkíni megmaradt közepét is), és készítsünk belőle egy homogén, krémszerű mártást. Ízlés szerint lehet még borsot, citromot, fokhagymát, petrezselymet beletenni. Ráöntjük a spagettire, díszítjük még apróra vágott gombával, petrezselyemmel.

Uzsonna: Paleo vegán gesztenyés brownie

Vacsora: Csirkemáj salátaágyon, pirított körtével

Hozzávalók: 300 g csirkemáj, 1 fej vöröshagyma, só, bors, majoranna, 1 ek. kókuszolaj, salátakeverék, 1 db körte

Elkészítés: A hagymát pucoljuk meg, vágjuk apróra és pirítsuk üvegesre. A májat alaposan mossuk meg, vágjuk csíkokra és süssük meg a hagymán és felhevített kókuszolajon 50-10 perc alatt. Ez idő alatt a salátakeveréket tegyük egy tányérra, és ha megsült a máj, akkor helyezzük a salátánkra. Egy körtét hámozzunk meg, vágjunk ketté, szedjük ki a belsejét és pirítsuk/grillezzük meg pár perc alatt. Egy kis teáskanál nyírfacukorral még édesebb ízt kap és karamellizálódik a sütés közben. Tálaljuk a salátánk mellé.


Kövessétek nyomon ezt a 40 napot, és Ti is kapcsolódjatok be!

A bejegyzés trackback címe:

https://gymer.blog.hu/api/trackback/id/tr648654884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása