Kövess minket!
Keresés
Szerzők
Kategóriák

Címkék

afonya (1) ananaszle (1) Ankle (1) Asics (1) bio (1) Boka (1) Bokaszorító (1) brownie (3) búzafűlé (1) céklalé (1) cleaneating (48) Combat (1) Compression (1) csiga (1) cukormentes (5) dieta (62) edzes (1) egeszseg (40) elsohet (1) elsonap (2) etteremteszt (1) fagyi (1) fánk (1) felkeszules (1) Fiametta (1) Fit-Active (1) Futás (3) gastro (66) gasztro (62) Gloves (1) glutenmentes (4) harmadikhet (7) harmadiknap (2) harmincadiknap (1) harmincegyediknap (1) harmincharmadiknap (1) harminchatodiknap (1) harminckettediknap (1) harminckilencediknap (1) harmincnegyediknap (1) harmincnyolcadiknap (1) harmincotodiknap (1) hatlapos (1) hatodikhet (6) hatodiknap (1) hetediknap (1) Hideg (2) huszadiknap (1) huszonegyediknap (1) huszonharmadiknap (1) huszonhatodiknap (1) huszonhetediknap (1) huszonkettediknap (1) huszonkilencediknap (1) huszonnegyediknap (1) huszonnyolcadiknap (1) huszonotodiknap (1) Hyperwarm (1) Ízületvédelem (1) kakaos (1) Kesztyű (1) kilencediknap (1) Knee (1) kocka (1) Kompressziós (1) light (60) masodikhet (7) masodiknap (1) Megelőzés (1) miri (69) muffin (1) My protein (2) Nadrág (1) negyedikhet (8) negyediknap (2) negyvenediknap (1) Nike (2) nyolcadiknap (1) otodikhet (8) otodiknap (1) paleo (3) PinkCadillac (1) pite (1) Pro (2) recept (65) répalé (1) review (7) rudi (1) sajttorta (2) Sleeve (1) SpartanRace (2) Sportsérülés (1) Steinberger (5) stories (2) szilvas (1) tábor (1) Tél (2) Térd (1) Térdszorító (1) Tights (1) tisztitókúra (5) tizediknap (1) tizenegyediknap (1) tizenharmadiknap (1) tizenhatodiknap (1) tizenhetediknap (1) tizenkettediknap (1) tizenkilencediknap (1) tizennegyediknap (1) tizennyolcadiknap (1) tizenotodiknap (1) torta (1) trend (47) Tréning (2) turo (1) turorudi (1) turotorta (1) Védelem (1) vega (3) vegan (1) vendegblogger (3) Winter (1) zab (1) zabkeksz (1) zoldsegle (1)

Legtöbbünk újévi fogadalmai között a diéta első helyen szerepel. A karácsonyi sütemények után, mikor ráállunk a mérlegre, elszörnyedünk, és óriási fogyókúrába kezdünk. Azonnal meg akarunk szabadulni a felesleges kilóktól. Mindezt úgy, hogy nem táplálkozunk kiegyensúlyozottan, minimális tápanyagmennyiséget viszünk be a szervezetünkbe, aminek köszönhetően lehet, hogy 1-2 hét alatt sikerül leadnunk pár kilót, utána viszont pont az ellenkezőjét érjük el vele. Ne felejtsük el, hogy mindent szabad fogyasztani, csak mértékkel és az alapanyagokat meg kell válogatni.

Gondoltátok volna, hogy akár brownie-t is ehettek a diéta ideje alatt? Persze, aki nagyon szigorú diétán van, annak nem ajánlatos, de alap esetben délig bűntudat nélkül fogyaszthatjuk.

Csokirajongók figyelem! Cukormentes, gluténmentes, 5 perc alatt elkészíthető ( tényleg nem több, mint öt perc) és egyszerűen nem lehet vele betelni. Krémnek natúr joghurtot és egy evőkanál túrót lehet összekeverni édesítővel, majd gránátalmával dúsítva, egy igazi vitaminbomba készülhet belőle.

Nézzük a Brownie hozzávalóit:
  • 30 g kókuszliszt
  • 1 evőkanál zsírszegény kakaópor
  • 1 kávéskanál sütőpor vagy szódabikarbóna
  • 1 nagyobb tojás
  • édesítő ( 2 kávéskanál eritrit)
  • 1 dl tej


A krém hozzávalói:
  • 3 evőkanál natúr joghurt
  • 1 evőkanál zsírszegény túró
  • édesítő (1 kávéskanál eritrit )
  • gránátalma


Elkészítés:

A sütemény elkészítése pillanatok alatt megvan. Kezdőknek igazi sikerélményt szerezhet ez az édesség.

Vegyünk elő egy tálat, melyben a hozzávalókat fogjuk összedolgozni. A kimért kókuszlisztet, a kakaóport, a gluténmentes sütőport, tojással és édesítővel együtt öntsük a tálba, majd nagy mozdulatokkal dolgozzuk el. Ezzel össze is állítottuk a sütink tésztáját. Helyezzük a csokis masszát egy kisebb tálba, mely mikrózható, majd körülbelül 2-3 percen keresztül, magas hőfokon süssük meg a mikróban. Ha már nem ragad oda a tálkánk oldalához, akkor el is készült. Tegyük félre, várjuk meg, míg teljesen kihűl. Ez a receptünk leghosszadalmasabb és egyben legrosszabb része is.

Míg várunk készítsük el a krémet. Három evőkanál natúr joghurtot keverjünk el egy evőkanál zsírszegény túróval és édesítővel, majd pár percre tegyük hűtőbe.

Ha kihűlt a csokis süteményünk, borítsuk ki egy tálra, majd öntsük rá a joghurtos öntetünket, végül pedig díszítsük gránátalmával.

Jó étvágyat!

Kalóriatartalom: kb. 210kcal


Receptjeimet nagyrészt magam találom ki, csakis egészséges hozzávalókból. Cukor -, gluténmentes, paleo és vegán ételekkel kísérletezem. Kőbe vésett szabályok nincsenek, hagyatkozzunk az érzékeinkre és biztosan nem fogunk csalódni. Van más ötleted, tipped? Máshogy készítenéd el? Oszd meg velem véleményedet, tapasztalataidat vagy küld el nekünk a recepted és a legjobbakat megosztjuk!

#Egészségesen finomat #Miri

A bejegyzés trackback címe:

https://gymer.blog.hu/api/trackback/id/tr158268082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása